BRUILOFT DJ MUZIEK

Welkom bij Bruiloft Dj Muziek

Wicky Entertainment is door zijn jarenlange ervaring gespecialiseerd in het verzorgen van een BRUILOFT DJ op bruiloften.
Het belangrijkste van een Bruiloft Dj is dat hij een avond kan inschatten en direct kan inspelen op de gasten. Muziek is immers gevoel !! 
Natuurlijk is er vooraf een persoonlijk gesprek geweest met het bruidspaar om alle wensen te bespreken. 
Dit gesprek gaat over de werkwijze, de muziekvoorkeur en de setting. 
Elke zaal en elk feest is anders. Daarom vinden wij het belangrijk dat het bruidspaar zelf hun voorkeuren aangeeft bij onze Bruiloft Dj. Ook krijgt u een vragenlijst toegestuurd via de e-mail.
Een Bruiloft Dj bij Wicky Entertainment is meer dan alleen plaatjes draaien.
Onze Bruiloft Dj is vaak een halve ceremoniemeester en adviseur voor de aanwezige ceremoniemeester. 
Wicky Entertainment levert de huisdj van de plekken waar het gebeurt, zoals het gerenommeerde Amstel Hotel en het befaamde hotel Sofitel The Grand in Amsterdam. 
Wij gaan graag met u in een persoonlijk gesprek om kennis te maken en uw wensen te bespreken. U bepaalt daarna zelf of er een match is. Ervaringen van andere feesten kunt u lezen in ons GASTENBOEKNatuurlijk is Wicky Entertainment meer dan het verzorgen van een Bruiloft Dj. 
Kinderdisco’s, bedrijfsevenementen, sweet 16 party’s, theatershows niets is vreemd voor ons.Voor vragen en informatie neem snel CONTACT met ons op.