Discovloer Huren

Discovloer Huren

Een discovloer huren voor uw bruiloft is een grote meerwaarde. De mensen zullen veel sneller de dansvloer betreden dan zonder verlichte dansvloer. Bovendien is het ook nog eens een feestelijk gezicht bij de binnenkomst. Het geeft meteen de sfeer die jullie graag wensen. Wat ook mogelijk is, zijn uw namen op de vloer te laten  terugkomen. Ook kunt u bepaalde visuals laten vertonen in de vorm van een hartje of andere leuke figuurtjes Een discovloer huren heeft meer waarde dan u denkt.

Onze discovloer huren voor uw bruiloft is de kers op de taart

Onze discovloer huren voor uw feest is echt de finishing touch. De dj draait de hits en de vloer is meteen bezet. Want iedereen wil graag op een verlichte dansvloer dansen. De kleuren en visuals zijn aan te passen aan uw wensen. De dikte van de vloer is maar 3 cm. Het is dus een hele lage opstap. De verlichte dansvloer kan bijvoorbeeld in het begin van de avond op een mooie rustige stand staan. Later op de avond kunt u de vloer meer laten bewegen. Ook met de computeraansturing zitten er mogelijkheden op dat de figuren reageren op het geluid.
De verlichte dansvloer kan op tapijt, houten vlonders en op gietvloeren gelegd worden. Onder de platen zitten namelijk rubberen voetjes zodat je geen beschadiging krijgt aan de ondervloer. etH Het is wel belangrijk dat de discovloer op een egale ondergrond komt te liggen en overdekt. Bij een discovloer huren krijgt u van ons alle informatie en juiste instructies.

Altijd een volle dansvloer

U zult zien bij een discovloer huren dat deze ook de hele avond vol zal staan. Het neerleggen en installeren van deze discovloer is altijd binnen een uur geregeld. Wat wel belangrijk is voor de opbouwtijd, is de toegankelijkheid van de feestzaal. Als er veel obstakels zijn duurt het uiteraard wel wat langer. De toegankelijkheid wordt vooraf met u besproken. Wij rekenen geen reiskosten binnen Nederland. Wij hanteren een vaste prijs per m2. U komt dus nooit voor verassingen te staan.

De aansturing van de verlichte dansvloer kan op 2 manieren. De eerste manier is een volledig stand-alone controller. Stekker erin en de verlichte dansvloer doet zijn werk. De tweede manier is een computer aansturing. Via deze aansturing zijn er nog meer mogelijkheden qua uitstraling van de verlichte vloer. Dit leggen wij uiteraard terplekke aan u uit.

Wilt u gratis advies en prijzen?

Wilt u gratis advies en prijzen ontvangen, laat het ons weten.  Want zeg nou zelf, u wilt toch ook een spetterende dansvloer huren voor uw bruiloft of feest.  Ook kunt u ons een whatsapp bericht sturen voor nog snellere communicatie.