GASTENBOEK

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 157.55.39.92 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
10 berichten.
Nahal Milani Nahal Milani schreef op 30 september 2018 om 19:08:
Wij hebben een geweldig feest gehad dankzij DJ Wicky! De communicatie vooraf was erg goed, duidelijk en prettig. Naar al onze wensen werd super goed geluisterd. Op de feestavond zelf wilden wij graag ook Iraanse muziek en dit was geen enkel Probleem! Echt een fantastische avond!
Ronald en Tineke Ronald en Tineke schreef op 7 september 2018 om 03:32:
Wicky heeft onze dag compleet gemaakt, het was een mooi feest met prachtige aankleding van de DJ booth. Hij voelde het publiek goed aan en speelde hier goed op in. We raden Wicky zeker aan. Al met al een top DJ! Onze complimenten!
Claire Ballard Claire Ballard schreef op 1 september 2018 om 03:33:
DJ Wicky was great at creating a vibrant and fun atmosphere for our wedding In Hotel The Grand in Amsterdam! We had the entire group of wedding guests out on his LED dance floor from start to finish โ€“ was just non-stop fun! Thank you for making our day so incredibly special!!
Alise Alise schreef op 12 juni 2018 om 02:33:
Goed geregeld, enthousiaste DJ en dat 5 uur lang, professioneel en er wordt geluisterd naar onze wensen. We hebben een mooi feest gehad!
Albert Albert schreef op 28 februari 2018 om 03:18:
Bij binnenkomst kregen we gelijk al complimenten over de "lekkere" muziek . DJ Wicky begon met wat rustige jaren 80 muziek, wat uitstekend bij ons paste. Om een uur of tien gingen de remmen los en bleef de dansvloer vrijwel de hele avond gevuld. Een bijzonder geslaagd feest! Dank hiervoor en bij een volgend feest, weten we waar we moeten zijn voor de muziek.
Noa Stijsiger Noa Stijsiger schreef op 15 februari 2018 om 00:44:
Afgelopen zaterdag hebben we een prachtig feest gehad bij IJjgenweis in Stede Broec. De muziek werd verzorgd door DJ Wicky,, echt bijzonder goed, een echte sfeermaker die zijn publiek weet te entertainen. Bedankt voor deze bijdrage aan ons feest.
Manolito Louwers Manolito Louwers schreef op 17 januari 2018 om 00:29:
Goedemorgen Wicky, Via deze weg wil ik je nog bedanken voor de goede en snelle service van gisteren. Ook het feit dat je geduldig wachte tot de vloer afgebouwd kon worden, zorgden ervoor dat het feest een onvergetelijke avond is geworden. Ik zal je dan ook zeker aanraden bij collega`s en derden. Bedankt en tot een volgend feestje. Met vriendelijke groet, Manolito Louwers Pulitzer Hotel Amsterdam
Harm en Joyce Harm en Joyce schreef op 6 december 2017 om 00:38:
Super avond gehad. Goeie sfeer, goeie muziek. Wicky weet hoe je de sfeer erin brengt
Frank en Nienke Beerepoot Frank en Nienke Beerepoot schreef op 6 december 2017 om 00:37:
Wij hebben een geweldige feestavond gehad op ons trouwfeest! En 1,5 week later hebben we weer een fantastische avond gehad waar Wicky de dj was op het trouwfeest van vrienden!
Annemiek Boonstra Annemiek Boonstra uit Zwaag schreef op 7 juni 2017 om 00:05:
We hebben een geweldig bruiloftsfeest gehad waarbij de verlichte vloer van Wicky entertainment een enorm succes was! Het overleg vooraf over de afmetingen, levering etc. was heel prettig en er werd met ons meegedacht over de beste invulling. De uitvoering op onze grote dag verliep super, echt een aanrader. Kortom, we zijn heel tevreden!