WIE IS WICKY

Bruiloft DJ Muziek is door zijn jarenlange ervaring gespecialiseerd in het verzorgen van een BRUILOFT DJ op trouwfeesten.

Persoonlijk contact voor een geslaagd feest

Het belangrijkste van een Bruiloft DJ is dat hij een avond kan inschatten en direct kan inspelen op de gasten. Muziek is immers een gevoel. Mede om die reden plannen wij altijd vooraf een gesprek met het bruidspaar waarbij we ingaan op de werkwijze, muziekvoorkeur en de setting van het feest. Ook krijg je vooraf een vragenlijst toegestuurd via de e-mail.

Waar wij draaien

Bruiloft DJ Muziek is ook huis DJ bij plekken als het Amstel Hotel en het Sofitel The Grand Hotel in Amsterdam. Daar en op vele andere plekken in heel Nederland draaien wij regelmatig. Ervaringen van onze eerdere boekingen vind je in ons GASTENBOEK.

Wij draaien ook op andere feesten

Natuurlijk is Bruiloft DJ Muziek meer dan het verzorgen van een bruiloft DJ. Als onderdeel van Wicky Entertainment draaien wij ook regelmatig op bedrijfsevenementen, kinderdisco's, sweet 16 feesten en theatershows. Wanneer je daar meer over wilt weten, kun je via de button hieronder contact met ons opnemen.